Beroemdheden en hun afslankproces

Gepubliceerd op 01/03/2021
Advertentie

Voor veel mensen is het een hele uitdaging om fit te blijven. Voor sommigen is het zelfs een eindeloze strijd. Beroemdheden die constant in de schijnwerpers staan vinden het bijvoorbeeld nog veel erger wanneer zij aankomen. Een aantal beroemdheden hebben echter dé truc gevonden om te voorkomen dat zij aankomen. Wij hebben een lijst samengesteld van verbijsterende transformaties.

Christina Aguilera

We beginnen deze lijst met onze enige echte Christina Aguilera. Op 35-jarig leeftijd ziet zij er beter uit als ooit te voren! In 2012 kreeg zij veel kritiek wat betreft haar rondingen. Maar een jaar later kreeg zij weer veel postieve aandacht door de medie doordat zij zoveel is afgevallen.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Janet Jackson

Wij denken dat we het er allemaal wel over eens kunnen zijn dat de SuperBowl nooit meer hetzelfde is na het optreden van Janet Jackson in 2004. Deze dagen houdt zij zich bezig met de transformatie van haarzelf en haar levensstijl. Tot nu toe is zij al 27 kilo kwijt!

Janet Jackson

Janet Jackson

50 Cent

Deze rapper, die later ook acteur geworden is, heeft zijn fans wereldwijd geschokt toen er foto’s te zien waren van zijn afslankproces. Curtis James Jackson III is meer dan 22 kilo verloren om een rol aan te kunnen nemen van een voetbalspeler met kanker. Wij weten niet goed wat we hiervan moeten vinden, wat vinden jullie?

50 Cent

50 Cent

John Goodman

Hollywood-legende John Goodman is veel gewicht verloren, dat kunnen we wel zien. Maar het ging niet makkelijk voor hem. Deze ster heeft laten weten dat hij een probleem-eter is en dat hij de hele dag door kan eten. Nu dat hij de kilo’s verloren is, ziet hij er veel beter en gezonder uit.

John Goodman

John Goodman

Chris Pratt

Chris Pratt speelt een rol van een superheld in het Marvel-universum, maar hij zou zomaar superkrachten hebben in het dagelijks leven sinds afvallen appeltje-eitje lijkt te zijn voor hem.
Voordat Chris Pratt de rol aannam van superheld, begon hij in de amerikaanse sitcom Park and Recreation als Andy Dwyer. Hierna is hij flink gaan trainen en kennen we hem zoals hij nu is. Een geslaagde transformatie.

Chris Pratt

Chris Pratt

Christian Bale

De Hollywood-acteur Christian Bale heeft behoorlijk wat strenge dieets en trainingroutines gevolgd voor zijn rol in verschillende films. Christian Bale is vrij beroemd om zijn vermogen om veel verschillende personages te spelen vanwege zijn gemak bij het transformeren van zijn lichaam. Hij speelde de hoofdrol in The Machinest en ook een superheld in Batman Begins.

 

Christian Bale

Christian Bale

Alec Baldwin

Ligt het aan ons, of is Alec Baldwin het visitekaartje van Hollywood? Na een prediabetes diagnose, heeft Alec Baldwin besloten naar zijn arts te luisteren en een afslankdieet te volgen. Sinds het begin van zijn dieet is hij al 13 kwijt!

Alec Baldwin

Alec Baldwin

Mariah Carey

Mariah Carey is een Hollywood-ster die iedereen wel kent. Mariah Carey werd alleen letterlijk groots in Hollywood. Nadat zij veel negatieve aandacht kreeg in de media vanwege haar rondingen, besloot zij het roer om te gooien. Mariah Carey is een gezondere levensstijl gaan leven en is in de laatste jaren al 31 kilo kwijt!

Mariah Carey

Mariah Carey

Al Roker

Op z’n zwaarst woog de televisiegastheer Al Roker ongeveer 155 kilo. Hij voelde zich er zelf niet lekker bij en besloot tegen de extra kilo’s te vechten. En dat heeft hij mooi gedaan! Met zijn 85 kilo ziet Roker er veel gezonder en gelukkiger uit!

Al Roker

Al Roker

Gabourey Sidibe

Gabourey Sidibe werd een grote Hollywood-ster na haar fantastische rol in the film Precious. Sinds zij haar levensstijl heeft veranderd, is zij al 25 kilo afgevallen. Gabourey Sidibe probeert tot op de dag van vandaag nog meer af te vallen en er gezonder uit te zien.

Gabourey Sidibe

Gabourey Sidibe

Rebel Wilson

Rebel Wilson speelde de rol van ‘Fat Amy’ in de film Pitch Perfect. De 37-jarige Rebel Wilson is begonnen met afslanken sinds 2016. Tot nu toe is het haar gelukt om 7 kilo af te vallen en dat alleen maar door te wandelen! Dat is een afslanktip waar we allemaal achter staan.

Rebel Wilson

Rebel Wilson

Kirsten Vangsness

Ook al was Penelope Garcia jullie favoriete actrice in Criminal Minds, probeer haar maar eens te herkennen na haar transformatie! Zij is met behulp van een samengesteld dieetplan de extra kilo’s verloren.

Kirsten Vangsness

Kirsten Vangsness

Beth Smith

Toen Beth Smith haar extra kilo’s kwijtraakte, bracht zij een opmerkelijke verandering aan. Beth Smith kwam in de schijnwerpers te staan toen zij de vijfde vrouw werd van de beroemde premiejager Duane Chapman.

Beth Smith

Beth Smith

Susan Boyle

De Schotse zangeres, Susan Boyle, kwam in de schijnwerpers te staan toen zij meedeed aan Britain’s Got Talent in 2009. Sinds kort is zij gediagnoticeerd met diabetes en zij op aanraden van de arts begonnen met afvallen. Susan Boyle liet suikers staan en maakte regelmatig een lange wandeling. Hiermee is zij al bijna 15 kilo kwijt! Dat is pas een inzet!

Susan Boyle

Susan Boyle

Keely Shaye Smith

Zij is dan geen beroemde actrice, maar zij is wel de vrouw van Pierce Brosnan. Keely Shaye Smith werd vooral bekend om de vrouw van Pierce, maar heeft ook in een aantal film gespeeld zoals The Opponent en Poisoning Paradise.

Keely Shaye Smith

Keely Shaye Smith

Celine Dion

Celine Dion verdient veel lof voor haar opmerkelijke bijdrage aan de muziek. Veel mensen associëren Celine Dion met ‘My Heart Will Go On’, de hit uit de film Titanic. Celine Dion heeft veel gewicht verloren na het overlijden van haar man. Deze dagen ziet ze er iets beter uit.

Celine Dion1

Celine Dion

Kirstie Alley

Kirstie Alley is nooit de slankste geweest, maar nu op 65-jarig leeftijd ziet zij er uit als nooit tevoren. Na het volgen van het Jenny Craig afslankprogramma, waarin zij al 23 kilo verloren is, is zij woordvoerdster geworden.

Kirstie Alley

Kirstie Alley

Jorge Garcia

Jorge Garcia, bekend uit de serie Lost, heeft zijn eetpatroon volledig omgegooid om van de extra kilo’s af te komen. Hij is nu veganist en is meer gaan bewegen.

Jorge Garcia

Jorge Garcia

Honey Boo Boo

De moeder van deze jonge reality-tv-ster, Honey Boo Boo, is rond de 135 kilo afgevallen! Moeder June is hierdoor geinspireerd geraakt om haar dochter ook aan te moedigen wat af te vallen. Honey Boo Boo was niet echt te spreken over het idee om af te vallen, maar heeft toch geluisterd naar haar moeder. Honey Boo Boo ziet er vandaag veel gezonder uit.

Honey Boo Boo

Honey Boo Boo

Chrissy Metz

Tijdens de opnames van American Horror Story: Freakshow, kampte Chrissy Metz met weinig energie en een zware depressie. Toen Chrissy Metz de hoofrol speelde in This is us, leek het redelijk goed te gaan met haar. Zij is al rond de 45 kilo kwijt!

Christy Metz

Christy Metz

Jonathan Antoine

Deze topper uit Britian’s got Talent, Jonathan Antione, ziet er nu geweldig uit! Jonathan Antione is wat extra kilo’s verloren door zijn levensstijl te verbeteren. Hij eet nu gezonder en beweegt meer.

Jonathan Antoine

Jonathan Antoine

Nicole Polizzi

De lieveling van Jersey Shore, Nicole Polizzi is na de geboorte van haar kind 45 kilo afgevallen! En daardoor heeft zij nu een van de meest sexy lichamen op Instagram! Check it out!

Nicole Snooki Polizzi

Nicole Snooki Polizzi

Raven Symone

Raven Symone heeft de krantenkoppen gehaald toen zij in 2011 bekend had gemaakt, meer dan 30 kilo te zijn afgevallen. Zij beweert dat een dieetplan en beweging nodig is om te slagen.

Raven Symone

Raven Symone

Graham Elliot

Iedereen kent Graham Elliot wel van Masterchef. Fans van deze televisieprogramma zijn het er wel mee eens wanneer wij zeggen dat Graham Elliot er nu anders uitziet. In 2013 woog hij 182 kilo en is sindsdien al 60 kilo verloren! Een echte master!

Graham Elliot

Graham Elliot

Chaz Bono

Chaz Bono kennen we natuurlijk van Dancing with the stars en American Horror Story.  Na veel afgevallen te zijn, ziet Chaz Bono er veel beter uit.

Chaz Bono

Chaz Bono

Advertentie