De Draagmoeder Maakte Zich Zorgen Over Haar Enorme Buik, Vertelde De Dokter Haar Het Schokkend Nieuws

Gepubliceerd op 09/17/2020
Advertentie

De draagmoeder maakte zich zorgen over haar enorme buik, vertelde de dokter haar het schokkend nieuws

 

Beslissen om een ​​surrogaat voor een stel te worden, is nooit een gemakkelijke beslissing. Er zijn zoveel dingen waarmee u rekening moet houden. De fysieke tol die zwangerschap op het lichaam legt, de emotionele effecten die zwangerschap heeft en nog veel meer. Er zijn echter veel, veel gevallen waarin draagmoederschap koppels toestond eindelijk een kind te krijgen terwijl ze het niet alleen konden. Dit alleen al kan alle bijwerkingen van een zwangerschap de moeite waard maken.

Er is iets mis

Shaniece Sturdy was pas 21 jaar oud toen ze misschien wel de grootste beslissing van haar leven nam. Ze stemde ermee in om een ​​draagmoeder te worden! Het onverwachte gebeurde echter in de loop van de zwangerschap.

Er is iets mis

Voelde me slecht

Ze wist dat er zeker iets mis was toen ze in het tweede trimester zo groot begon te worden. De jonge vrouw had altijd honger, kreeg rugpijn en leed aan ongemak. Wat was er aan de hand?

Voelde me af

Geschokt

De verpleegster smeerde gelei op haar huid en hield een instrument tegen haar buik. “Deze symptomen zijn absoluut normaal voor een eerste zwangerschap”, zei ze tegen Shaniece . Het scherm vertoonde een kleur tussen zwart en grijs.

Geschokt

De dokter bellen

De verpleegster verstijfde en Shaniece vroeg: “Is alles in orde?” In plaats van te antwoorden, belde ze een dokter. Dit maakte Shaniece natuurlijk behoorlijk nerveus. Ze zat geduldig te wachten op de dokter, in de hoop dat alles goed zou komen.

De dokter bellen

Familieaangelegenheden

Shaniece had altijd al een eigen gezin gewild. Haar ouders waren samen sinds ze nog maar zestien jaar oud waren. Ondertussen trouwde haar oudere zus met haar jeugdliefde zodra ze afstudeerde.

Familieaangelegenheden

Familieproblemen

Dit jonge meisje had echter niet verwacht dat ze zo vroeg in hun huwelijk veel pijn zou zien … Ze zag haar zus en haar man de hele tijd zo verdrietig en overstuur, en ze wenste dat er iets was dat ze kon doen.

Familie pijn

Linda is verhuisd

Shaniece was pas veertien toen Linda verhuisde om bij haar partner te gaan wonen. Ze hoefde niet te luisteren naar de eisen die ze stelde of te luisteren naar constant gekibbel.

Linda is verhuisd

Moet beter zijn

Het jonge meisje had de indruk dat het leven beter zou worden nu er ruimte in huis was. Wat kan er fout gaan? Ze hoefde haar ruimte niet langer te delen, dus het moet nu beter zijn.

 

Moet beter zijn

Mis haar

Het huis was na haar vertrek echter veel te vaak te stil. Ze begon het vechten met haar eigen broer of zus te missen. Als ze elkaar in het weekend zagen, voelde ze hoe ze geleidelijk uit elkaar drijven.

Mis haar

Geheimen

Shaniece besloot haar oudere zus een bezoek te brengen en stapte gewoon de bus in om dat te doen. Nadat ze bij het huis van haar lieve zus was aangekomen, had ze niet verwacht wat ze ontdekte …

Geheimen

Iets vreemds

Toen Shaniece naar hun huis liep, zag ze haar zwager wegrijden in zijn rode vrachtwagen. Ze zwaaide even om naar hem te zwaaien. Natuurlijk verwachtte ze dat hij langzamer zou gaan en terug zou zwaaien.

Iets vreemds

Vreemd gedrag

Toen ze echter naar haar zwager probeerde te zwaaien, reed hij gewoon door. Dit was de eerste keer dat ze hem met die strenge blik zag. Wat kan er aan de hand zijn? Iets leek alsof het niet klopte.

Raar gedrag

Te afgeleid

Josh merkte Shaniece niet eens op ! Misschien had hij die dag een zware tijd op zijn werk. Ze ging de heuvel op en klopte op de voordeur. Toen het eindelijk openging, was ze verbaasd over de toestand waarin haar zus verkeerde.

Te afgeleid

Ziet er niet goed uit

Er liepen mascara-strepen over de wangen van haar zus. Linda had ook rode ogen en een bleek gezicht. “Heeft hij je pijn gedaan?” Vroeg Shaniece voordat ze een vochtige doek kreeg die ze kan gebruiken om het gezicht van haar zus af te vegen.

Ziet er niet goed uit

Hoe verder te gaan

Linda antwoordde alleen: ‘Nee, doe niet zo gek. Ik heb hem gevraagd te vertrekken. ” Shaniece wist niet precies hoe ze vanaf hier verder moest, maar ze wist dat ze er voor haar zus moest zijn, wat er ook gebeurde.

Hoe verder te gaan

Geen leugen

Shaniece bekeek het gezicht van haar zus. Ze wist altijd wanneer Linda loog. Wat de jongere zus zag, vertelde haar dat haar oudere zus de waarheid sprak. Misschien hadden hun ouders toch gelijk gehad …

Geen leugen

Misschien hadden ze gelijk

Haar ouders zeiden altijd dat ze zeiden dat het paar te jong was om te trouwen, en misschien hadden ze uiteindelijk gelijk. Shaniece vroeg toen serieus en empathisch: “Waarom heb je hem gevraagd weg te gaan, Linda?”

Misschien hadden ze gelijk

Haar uitleg

‘Je weet dat we het nu een jaar proberen, Shaniece ,’ legde Linda uit terwijl ze weer begon te huilen. Ze vervolgde: ‘Hij wil nog een lening voor IVF afsluiten, maar die kunnen we niet betalen.

Haar uitleg

Hopeloos

We konden de eerste behandeling niet betalen. ” Linda veegde haar neus af en zuchtte voordat ze zei: “We kunnen dit niet blijven doen.” Shaniece kon zien dat haar zus zich verslagen en hopeloos voelde, en ze wenste dat ze kon helpen.

Hopeloos

Morele ondersteuning

Shaniece kon het niet helpen, maar voelde zich verdrietig voor haar zus. Dit was de eerste keer dat ze haar zo zag handelen. Ze begreep echter waarom Linda zich zo voelde. Het jonge meisje besloot een waterkoker op te zetten, een deken te pakken en het weekend te blijven.

Morele ondersteuning

Sterke woorden

In dat korte tijdsbestek overtuigde ze haar oudere zus om opnieuw een baby te proberen. Ze had echter geen idee dat dit kleine beetje aanmoediging een enorme impact op Linda zou hebben.

Sterke woorden

Een tragedie

Het kostte hen bijna twee jaar behandeling, maar Linda werd eindelijk zwanger. Ze besloot dit geheim te houden tot ze in het tweede trimester kwam. Het was waarschijnlijk hartverscheurend toen ze zelfs daarvoor een miskraam kreeg.

Een tragedie

Verandering van hart

Ze had niet langer het gevoel dat ze de fysieke of mentale kracht had om opnieuw een baby te proberen. Ze voelde zich een tijdje zo … totdat ze op een dag plotseling van gedachten veranderde.

Verandering van hart

In een depressie vallen

Na het tragische ongeval raakte Linda teruggetrokken. Hoewel Shaniece haar probeerde te helpen, ging Linda een maand lang het huis niet uit. De dingen veranderden toen Josh een andere oplossing voor het probleem voorstelde.

In een depressie vallen

Zijn plan

Zijn plan was nogal vreemd. Hij wist echter dat Linda er blij van zou kunnen worden. Dit was hun kans om een ​​gezin te stichten. Hoewel de miskraam Linda verwoestte, wekte zijn idee weer hoop bij haar op.

Zijn plan

 

Advertentie