Wat doet u in de lift? Bekijk snel wat deze mensen doen!

Gepubliceerd op 02/03/2021
Advertentie

Iedereen heeft wel eens in een lift gestaan. En hoe vervelend is het wanneer het een trage lift is en u moet naar de bovenste verdieping? Wat doet u terwijl u geduldig aan het wachten bent? Misschien beweegt u een beetje mee met de muziek of drukt u het knopje nogmaals in, in de hoop dat het dan sneller gaat? Deze camera’s hebben een aantal mensen vastgelegd die veel gekkere dingen doen. Sommige dansen, zoenen, eten en sommigen doen wel veel wildere dingen!

1 3

Wat doet u in de lift? Bekijk snel wat deze mensen doen!

Simpelweg eng

De lift in een luxe hotel wordt bediend door een persoon. Zij staan daar om u te groeten, geven u een vriendelijke glimlach en vragen naar welke verdieping u moet. Maar de man op deze foto lijkt hier totaal niet op. Wanneer u deze man tegen komt in de lift, dan weet u niet hoe snel u er weer uit moet komen.

2 3

Simpelweg eng

Verliefdheid maakt blind

Wanneer we verliefd zijn, willen we graag dat iedereen dat weet. Ook het meisje hier op de foto wil graag dat iedereen weet hoe verliefd zij is. Wij kunnen dit romantisch noemen of vandalisme, dat laten we aan u over. Wij geloven niet dat de rest van de bewoners hier blij mee zijn, maar wat kunnen we doen wanneer het uit liefde gedaan is?

3 3

Verliefdheid maakt blind

De heupjes los

Doet u het ook wel eens? Een dansje op de muziek in de lift? Nou, deze man wel hoor! Deze politieagent schudt zijn heupjes los in de lift. Misschien was hij vergeten dat er een camera in de lift hangt? In ieder geval nemen we het hem niet kwalijk dat hij zijn danspasjes in de lift doet en niet voor al zijn collega’s.

4 3

De heupjes los

Vreten

Pizzabezorgers hebben één taak. Zorgen dat uw pizza heet, vers en in zijn geheel bij u aankomt. Deze pizzabezorger had het laatste duidelijk gemist toen hij ingewerkt werd. Of misschien had hij ontzettende honger en kon het niet meer bedwingen? Ons advies is om uw pizza ALTIJD te checken bij aankomst!

5 3

Vreten

Vrijdagmiddagborrel

Na een lange werkweek zijn we allemaal wel toe aan een borreltje. Sommige collega’s gaan dan ook op vrijdagmiddag een borreltje samen doen. Deze politieagenten waren ook toe aan een borreltje en zij konden hun opwinding niet meer bedwingen. Toen zij de lift instapten begonnen zij ineens te dansen, maar niemand had verwacht dat dit op camera vast stond en dat het vervolgens viraal ging in Hollywood.

6 3

Vrijdagmiddagborrel

Aantrekkingskracht

Wij weten niet wat het is, maar het lijkt wel of de lift een soort van aantrekkingskracht heeft. Het kan natuurlijk zijn dat dit stel elkaar lang niet hebben gezien, of misschien hebben ze net ruzie gehad en leggen ze het nu weer bij? Wij zijn in ieder geval blij dat het niet verder is gegaan dan dit.

7 3

Aantrekkingskracht

Bedwingen

Op deze foto kunnen we zien dat het stel het wel heel erg moeilijk heeft om zich nog te bedwingen. De man lijkt het iets makkelijker te hebben dan de vrouw. Wij hopen dat zij door hebben dat er een camera hangt, want het kan niet de bedoeling zijn dat we alles zien.

8 3

Bedwingen

Vliegende pups

In deze dagen is het bijna niet meer dan normaal om de hond mee te nemen naar werk. Maar deze vrouw ervaarde de schrik van haar leven toen zij haar pup mee naar werk wilde nemen. De riem kwam vast te zitten tussen de liftdeuren, waardoor de pup omhoog werd getrokken door de lift. Gelukkig was er een man met snelle reactievermogen en redde de pup.

9 3

Vliegende pups

Horrorlift

Stel u voor, u stapt in een lift en blijft op het knopje drukken zodat de lift sneller dicht gaat en omhoog gaat. Vervolgens schud de lift en de electriciteit valt uit. Iedereen zou zich dan een beetje paniekerig voelen, toch? We hebben genoeg horrorfilms hierover gezien. Gelukkig was het voor dit meisje gewoon een grap.

10 3

Horrorlift

Beton

Stelt u zich voor dat u vast komt te zitten in een lift voor ongeveer 2 uur. Wat zou u doen? En stelt u zich dan eens voor, dat de deuren eindelijk open gaan en u ziet alleen maar beton. Wat zou u dan doen? Het overkwam deze jongens die vast zaten in de lift. Een van de jongens wist snel te handelen en had in een paar minuten een gat geslagen in het beton, waardoor hij naar buiten kon kruipen en hulp kon halen.

11 3

Beton

Zwart gat

Stelt u zich een voor dat u in de lift stapt en op het knopje drukt om vervolgens naar boven te gaan. Maar dan verdwijnt ineens de vloer en zakt u weg in een zwart gat. Eng is dan nog zachtjes uitgedrukt toch? Een Japans mediabedrijf dacht dat dit wel een leuke grap was en zette dit op. Nadat de mensen in de lift gestapt zijn en door de vloer gevallen zijn, worden ze bedekt met slijm en glijden ze verder naar beneden voor een zachte landing.

12 3

Zwart gat

Vreemd gedrag

Op de volgende foto zien we een man en een vrouw in de lift. De vrouw volgt de man naar zijn verdieping en stapt uit waar hij ook uitstapt. Een paar minuten later is de vrouw weer te zien op de camerabeelden, dit keer alleen. Zij stapt weer de lift in en doet precies hetzelfde met de volgende die ze tegenkomt.

13 3

Vreemd gedrag

Droog je tranen

Alsof haar gedrag nog niet vreemd genoeg was. Nu was ze weer te zien, alleen dit keer met tranen over haar wangen. Wat zou haar connectie met de mensen geweest zijn? Waarom was zij zo in tranen? Waarom liep ze met mensen mee en kwam ze alleen terug? Zij heeft in ieder geval van verdieping 1 tot 25 gehuild in de lift.

14 3

Droog je tranen

Weekendje lift

De man op de volgende foto had nooit verwacht dat dit hem zou overkomen. Het was vrijdagavond en de man was nog op werk. Hij wilde even een frisse neus halen en stapte de lift in en drukte op het knopje. Vervolgens kwam hij erachter dat de lift nergens heen ging en dat hij vast zat. Hij kon niemand bellen aangezien hij zijn telefoon op zijn bureau heeft laten liggen. De man heeft 41 uur zonder eten en drinken vast gezeten in de lift. Die zal zijn telefoon vanaf nu altijd meenemen.

15 3

Weekendje lift

Herkauwer

Deze man vond het hoog nodig om uitgebreid op zijn kauwgompje te kauwen. Terwijl hij de verdiepingen voorbij gaat kauwt hij harder en harder om vervolgens een bel te blazen. Toen de deuren van de lift opengingen, klapte zijn bel en zijn kauwgompje viel op de grond. De man pakte zijn kauwgompje snel op en stopte het weer in zijn mond!

16 3

Herkauwer

Gedraag je

Het komt weleens voor dat u in een lift komt te staan met een vreemde. Iedereen kent de regels van omgang wel. Alleen was deze man de regels even vergeten. Hij begon heel kinderachtig op alle knopjes te drukken van de lift. Deze vrouw kon daar totaal niet om lachen en liet hem meteen wat van haar karate moves zien. Met deze vrouw was niet te sollen.

17 3

Gedraag je

Weer een lesje geleerd

Ook deze vrouw laat niet met zich sollen. Deze vrouw stapte in de lift en vervolgens stapte er een man bij. Iedere keer wanneer de deuren van de lift dicht gingen, schopte hij nog even snel zijn been uit de lift zodat de deuren weer open zouden gaan. De vrouw heeft dit ongeveer een minuutje aangekeken voordat zij besloot hem bij de eerst volgende keer er letterlijk uit te schoppen.

18 3

Weer een lesje geleerd

Rek en strek

Sommige mensen gebruiken hun paar minuutjes in de lift als hun rek en strek tijd. Op deze foto zien we dat het meisje rechts zonder schaamte haar enkel beet pakt en haar been vervolgens omhoog gooit. We zien dat het meisje links hier erg ongemakkelijk bij voelt en niet kan wachten om de lift uit te kunnen.

19 3

Rek en strek

Moves like Jackson

Deze jongen kon overduidelijk niet wachten totdat de liftdeuren dicht gingen zodat hij uitbundig kon dansen. Terwijl de deuren dicht zijn, komen al zijn moves eruit. Michael Jackson kon nog wel wat pasjes van hem leren. Wanneer de deuren opengingen, deed hij even snel een moonwalk over de gang en rende weer snel de lift in om weer verder te gaan met zijn moves.

20 3

Moves like Jackson

Honger

Het lijkt wel of het bezorgen van eten, je erg hongerig maakt. Hier hebben we weer een bezorger weten te vinden die zijn bezorging ook niet in zijn geheel kon leveren. Toen de deuren van de lift dicht gingen, maakte hij ieder doosje open en nam een hap van alles. Hij nam zelfs een slok van de soep!

21 3

Honger

Scherven brengen geluk

Arbeiders die in het gebouw aan het werk waren, plaatsten voorzichtig een enorme glasplaat in de lift. Hier omheen hadden ze zelfs een laken gewikkeld en een kleine standaard op de grond gelegd zodat het niet beschadigd zou raken. Maar waar de arbeiders geen rekening mee hebben gehouden, zijn de afmetingen. De glasplaat is te groot voor de lift. Terwijl de lift naar beneden ging, werd het glas naar boven getrokken omdat het vast zat tussen de deur. Uiteindelijk brak de plaat in duizenden stukjes.

22 3

Scherven brengen geluk

Paraplu

Terwijl dit jongetje op zijn vader wacht, heeft hij zijn hand voor de sensor zodat de deuren niet zouden sluiten. Maar hij dacht een beter idee te hebben en stak paraplu voor de sensor in de hoop dat hij dit zou oppikken en niet zou sluiten. Maar helaas, de lift pikte dit niet op en sloot met de paraplu ertussen. Doordat de paraplu vast zat, ontspoorde de lift en moest het jongetje uren wachten tot de reparateur langs kwam.

23 3

Paraplu

Darth Vader

Deze man had gewoon een normale dag als ieder andere dag. Hij was aan de telefoon en stapte de lift in om vervolgens naar beneden te gaan. Voordat de deuren konden sluiten, stapten er ineens een paar figuren binnen, verkleed als Darth Vader. Terwijl de lift naar beneden ging, begonnen de figuren te dansen. De man wist niet wat hij moest doen. Wat zou gedaan hebben?

24 3

Darth Vader

Eerste ontmoeting

Wie weet stapt u op een dag de lift in en komt u de man of vrouw van uw dromen tegen. Hopelijk gebeurde dat bij dit stel. Ze kwamen als individu binnen, keken elkaar even aan en wisselden een zoen uit. Vervolgens vertrokken zij samen uit de lift. Wij hopen dat dit het begin is van de rest van hun leven.

25 3

Eerste ontmoeting

Advertentie